DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Centraal Station - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Taxi Centraal Station

Taxi Centraal Station

Taxi centraal station Antwerpen gezocht? Waarom een taxi naar het Centraal Station boeken bij A-Taxi Antwerpen? Heel simpel: omdat wij goedkoop rijden en dat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan. We spannen ons bij A-Taxi Antwerpen dagelijks in om iedere rit naar het centraal station comfortabel en veilig te laten verlopen. Daarbij hebben wij grote aandacht voor ons wagenpark en ons team van ervaren chauffeurs.

Taxi aan het Centraal Station Antwerpen

Als je aankomt Op het centraal station Antwerpen heeft u vrije keuze in welke taxi u stapt, u bent niet verplicht om de voorste taxi of de eerste taxi te nemen die daar staat. Aan het station kunt u het best een taxi van Taxibedrijf A-taxi nemen, dan bent u verzekerd van de goedkoopste prijs in een luxe taxi.

Bestel u taxi naar het centraal station tijdig

Het best kan je op voorhand een taxi bestellen via ons bestelformulier op de website, bellen op 03/283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be. Wij staan binnen de 10 minuten op het station. Een goedkope taxi bestellen voor uw rit naar het Station kan hier zeer eenvoudig gebeuren. Wij vervoeren onze klanten in luxe wagens voorzien met alle comfort, zijn jullie in groep dan komen wij met onze taxi minibus met plaats tot 8 personen.

Taxi centraal station

Taxivervoer centraal station is een particulier vervoersysteem dat op afroep reizigers vervoert per taxi van en naar het centraal station van Antwerpen. De Taxivoertuigen zijn personenauto’s maar er kan ook een personenbus worden ingezet voor het regulier taxivervoer. Station Antwerpen-Centraal is het centraal station aan het Koningin Astridplein in Antwerpen. Je kan er Internationaal reizen met de Thalys: Paris-Nord – Brussel-Zuid – Amsterdam Centraal. De IC-35 Beneluxtrein nemen met bestemming Amsterdam CS – Den Haag HS – Antwerpen-Centraal – Brussel-Zuid. Of vanuit Antwerpen vertrekken naar Gent, Oostende, Kortrijk, Lille, Mol, Turnhout

Uw taxi boeken vanaf Centraal Station Antwerpen

Heeft u een afspraak in de omgeving van Antwerpen, dan reist u met de trein naar het Centraal Station. Eenmaal aangekomen op Centraal Station Antwerpen uw taxi klaar die u eenvoudig en snel via Taxibedrijf Antwerpen heeft geboekt. Taxibedrijf Antwerpen biedt zowel op het station van Berchem ams het Centraal Station taxi vervoer aan naar uw bestemming, zodat u uw reistijd kunt gebruiken om te werken of uw afspraak voor te bereiden. U boekt online uw taxi, waardoor u verzekerd bent van een taxi op het station die u naar uw bestemming brengt.

Bestel Online    captcha oplossen