DutchEnglishFrenchGermanPolish
Luchthavenvervoer Antwerpen - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen

Luchthavenvervoer naar Antwerpen

Luchthavenvervoer Antwerpen is een extra service van A-Taxi voor de reizigers. Luchthavenvervoer nodig van Antwerpen naar bijvoorbeeld Zaventem? Of van uw adres naar de luchthaven in Antwerpen? Ons team vervoert zowel zakelijke als particuliere klanten. Van elke gemeente in Antwerpen naar de luchthaven van: Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Geen zorgen over zelf moeten rijden met koffers en het regelen van de auto, maar u laten brengen met de service van A-Taxi. Dat is nog eens zorgeloos op reis gaan!

Op vakantie vanaf Antwerpen? Gebruik het luchthavenvervoer!

Heeft u een vakantie gepland staan waarbij u naar de luchthaven van Antwerpen moet, of moet u daar juist worden opgehaald? Dan kan A-Taxi u daarmee van dienst zijn. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig van en naar het vliegveld en helpen u met de bagage. Zo kunt u onbezorgd en zonder stress aan uw reis beginnen, of juist ontspannen thuiskomen. Geen gedoe met het terugvinden van uw eigen auto met hoge parkeerkosten na een reis, maar direct in kunnen stappen en onderweg zijn.

Vanaf het moment dat u de voordeur achter u dichtslaat weet u dat de vakantie kan beginnen. Laat de koffers achterin leggen en u wordt veilig naar de luchthaven van Antwerpen gereden. Het enige waar u aan moet denken is het meenemen van uw eigendommen en het bij de hand hebben van uw paspoort. Geen zorgen over openbaar vervoer dat niet op komt dagen, maar een betrouwbare taxi waar u op kunt rekenen.

Met luchthavenvervoer naar Antwerpen voor een scherpe prijs

Allerlei taxibedrijven bieden hun diensten aan voor het vervoer van en naar de luchthaven van Antwerpen, maar iedereen doet dat op een eigen manier. Bij A-Taxi heeft u gegarandeerd een scherpe prijs en weet u zeker dat u kunt rekenen op een chauffeur die stipt op tijd voor de deur staat. Luchthavenvervoer voor professionals maakt dat u zonder zorgen naar de luchthaven kan worden gebracht en niet achteraf voor nare verrassingen komt te staan.

Bij A-Taxi kunnen wij scherpe tarieven aanbieden door de rechtstreekse rit naar de luchthaven. Geen verrassingen door extra kilometers, maar van tevoren weten waar u aan toe bent. Dat is de service van onze professionele taxichauffeurs. Online kunt u onze tarieven alvast bekijken, daar zijn wij volledig transparant in!

Veilig en vertrouwd vervoer naar luchthaven van Antwerpen

Bij ons staat het vertrouwen van de passagier centraal. U moet met een veilig gevoel instappen en daar doen we dan ook alles aan. Betrouwbaar vervoer met scherpe tarieven en transparante communicatie. Heeft u luchthavenvervoer naar Antwerpen nodig en bent u op zoek naar een onbezorgde rit naar het vliegveld? Neem dan gerust contact op. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en we streven ernaar om mails op werkdagen binnen slechts 2 uur te beantwoorden. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: [email protected] of via het formulier op onze contact pagina.

Wilt u ook zonder stress aan uw reis beginnen? Reserveer dan uw taxi ruim van tevoren om er zeker van te zijn dat uw plekje al gereserveerd is. Wij zorgen ervoor dat onze chauffeur u hoogstpersoonlijk voor de deur op komt halen en helpt met de bagage. Regel nu uw luchthavenvervoer bij A-Taxi!

Bestel Onlinecaptcha oplossen


Internationale Luchthaven Antwerpen

De Internationale Luchthaven Antwerpen (Deurne) bevindt zich op 5 kilometer van het stadscentrum van Antwerpen en is grotendeels gelegen op het grondgebied van het Antwerpse district Deurne. Daarom wordt in de volksmond nog vaak de vroegere naam Luchthaven Deurne gebruikt. De luchthaven is eigendom van het Vlaams Gewest en wordt voornamelijk gebruikt als zakenluchthaven.

Antwerp Airport | Luchthaven Antwerpen

Antwerp Airport bevindt zich in het economische hart van Vlaanderen, ongeveer 4 km van het centrum van de stad Antwerpen en heeft een bereik van 1,5 miljoen mensen binnen 30 minuten rijden en 3 miljoen mensen binnen een 1 uur rijden. Antwerp Airport is bereikbaar over de weg en per bus en biedt betaalbare parkeergelegenheid.

De passagiersterminal heeft moderne faciliteiten en voldoet aan de verwachtingen van zowel passagiers als luchtvaartmaatschappijen op het gebied van diensten en internationale normen.

Jetairfly breidt afreizen vanuit regionale luchthavens uit

De Belgische luchtvaartmaatschappij Jetairfly investeert verder in de regionale luchthavens en breidt ook haar netwerk tussen België en Marokko nog verder uit. Zo verhoogt Jetairfly vanaf