DutchEnglishFrenchGermanPolish
Luchthavenvervoer Zaventem - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Zaventem

Luchthavenvervoer Zaventem

Luchthavenvervoer Zaventem: Op zoek naar goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar Zaventem of van Antwerpen naar de luchthaven van Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf of Frankfurt.? Dan ben je hier aan het juiste adres. De luchthaven van Zaventem is met zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers, de grootste luchthaven van België. Wil je zorgeloos op vakantie of zakenreis vertrekken laat je dan vervoeren van Antwerpen naar Zaventem door ons team. Wij zijn gespecialiseerd in het vervoer naar de luchthaven of van de luchthaven naar uw woonplaats of kantoor zowel voor particulieren als bedrijven.

Luchthavenvervoer Zaventem Antwerpen

Voor het vervoer naar de luchthaven Zaventem staat taxiservice bij ons hoog in het vaandel. Al onze chauffeurs zijn zeer ervaren en helpen u graag een handje met de bagage of met het in en uitstappen. Als u een taxi boekt van de luchthaven naar uw woonplaats of uw hotel in Antwerpen, dan neemt de chauffeur na de landing op de luchthaven Zaventem Brussels Airport , telefonisch contact op met u. Meestal staat de chauffeur al buiten op u te wachten. Wil je een zakenrelatie laten overkomen dan zal de chauffeur met een naambordje bij de uitgang van de luchthaven postvatten.

Vervoer naar de luchthaven in alle comfort

Tijdens luchthavenvervoer genieten onze klanten van alle comfort. Wij rijden met luxe wagens van en naar de luchthaven Zaventem, hierbij zetten we een Mercedes E-Klasse en de Mercedes Viano in. De Mercedes E-Klasse is uitgerust met alle denkbare luxe.
Er is airconditioning en voldoende leeslampjes zodat u ook in het donker kunt werken of gewoon kunt lezen.
Check ook onze tarieven online. U staat nooit voor verrassingen! Onze tarieven zijn volledig transparant en scherp van prijs.

Reserveer luchthavenvervoer Zaventem

Contacteer ons gerust voor een luchthaven taxi naar Antwerpen, Zaventem, Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam… vanuit Ekeren. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina.

Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden. Voordelig luchthavenvervoer in Antwerpen naar luchthavens: Zaventem, Charleroi, Rotterdam, Schiphol, Düsseldorf en Frankfurt gezocht? Boek hier nu!

Bestel Online  captcha oplossen

  Brussels Airport

  Brussels Airport is de nationale luchthaven van België. Met in 2015 zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België.

  Vertrektijden luchthaven Zaventem

  Vind hier de actuele vertrektijden op Brussel Zaventem Airport. Bekijk hoe laat vluchten vertrekken.

  Aankomsttijden luchthaven zaventem

  Vind de actuele aankomst tijden op Brussel Zaventem Airport. Bekijk hoe laat vluchten landen.

  Hotels in de buurt van de luchthaven

  Zoek hotels in de buurt van Brussels Airport (Luchthaven Zaventem) – BRU

  Brussels Airport

  De luchthaven ligt in Vlaams-Brabant op het grondgebied van de gemeenten Zaventem, Machelen en Steenokkerzeel; de hoofdstad Brussel ligt op 12 kilometer afstand. De luchthaven wordt geëxploiteerd door “The Brussels Airport Company”, voorheen beter bekend onder de afkorting BIAC.

  Gemeente Zaventem

  Zaventem is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant. De gemeente ligt in de Brusselse Rand en telt iets meer dan 33.000 inwoners. De gemeente ligt in de landstreek Dijleland. Naast de dorpskern van Zaventem zelf telt de gemeente nog drie deelgemeenten, met name Nossegem, Sint-Stevens-Woluwe en Sterrebeek.

  Bezienswaardigheden:

  • De Sint-Martinuskerk dateert uit 1567 en is sinds 1938 een beschermd monument. Oorspronkelijk was de Sint-Martinuskerk een typische basilicale romaanse kerk met drie beuken, een oostertoren en een apsis. In de 16de eeuw werd ze omgebouwd tot een gotisch gebouw en in de 19de eeuw werd de kerk vergroot. Binnen hangt een meesterwerk van de schilder Antoon van Dyck waarop Sint-Martinus zijn mantel deelt met een bedelaar.
  • Heemkundig museum “De Veste”
  • Kasteel Ter Meeren. Het kasteel, voor het eerst vermeld in 1381, was de zetel van de heerlijkheden Zaventem en Sterrebeek. Het werd in 1860 in historische stijl gerestaureerd, heringericht en gevoelig uitgebreid door de Antwerpse architect-archeoloog Joseph Schadde (1818-1894) en dit in opdracht van baron Aloys van Fierlant.
  • Kasteel Mariadal aan de Hector Henneaulaan dateert van eind 19de eeuw.