Tarieven

Prijs taxi Antwerpen | Wat kost een taxi in Antwerpen

Als je op zoek bent naar de prijs van een taxirit van, naar en binnen Antwerpen zit je hier goed. Ons taxibedrijf vervoert u binnen en buiten Antwerpen aan zeer scherpe prijzen! Wij hanteren één heldere tariefstructuur. Onze chauffeur rijdt altijd netjes op de meter, zodat u kunt zien waar u aan toe bent. Wil je een korte of lange rit de prijs voor een taxi in Antwerpen ontdek je hieronder.

Taxi Antwerpen Tarieven

Wij willen het voor u zo eerlijk mogelijk houden. Daarom hanteren we drie verschillende soorten tarieven. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw taxirit.

– Eventuele parkingskosten zijn niet inbegrepen

–  € 5.00 instapgeld een € 45,00 wachtgeld per uur

– Tussen 22u en 6u €2.50 nachttoeslag

Tarief A (STANDARD)

Start € 5.00 daarna € 2.50 per km

tARIEF b (mINIBUS, wEEKEND)

Start € 7.50 daarna € 2.50 per km

tARIEF c (lUCHTHAVENVERVOER)

Antwerpen – zaventem

50 km inbegrepen, Antwerpen – Zaventem. Bestelde ritten Zaventem – Antwerpen

€85,00

€2,50 / Na 50 km

Taxi Antwerpen tarieven voor particulier en zakelijk vervoer

Taxibedrijf Antwerpen heeft 2 standaard taxi tarieven. Hierdoor weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor uw taxi in Antwerpen.

De tarieven zijn opgebouwd uit een starttarief, een kilometertarief en een tijdtarief. Wanneer de chauffeur moet wachten, geldt een wachttarief.

Betalen in de taxi kan op verschillende manieren, namelijk contant betalen, maar ook pinnen of betalen met creditcard (Mastercard, Visa en American Express).

Deze tarieven gelden voor zowel eenmalig regulier vervoer als ook eenmalig zakelijk vervoer.

In het geval dat u weet dat u vaak gebruik wilt maken van onze service dan kunt u het beste even contact opnemen, zodat wij een pakket op maat voor u kunnen samenstellen.

Test Popup

Zou je ons aanbevelen?

Schrijf hier een Google review