Taxi Antwerpen Charleroi

Taxi Antwerpen Charleroi transfers van en naar de Luchthaven

De luchthaven Brussels South Charleroi Airport, in het Frans Aéroport de Charleroi Bruxelles-Sud, of ook wel de Luchthaven van Gosselies genoemd, ligt net ten noorden van Charleroi, in de deelgemeenten Gosselies en Ransart. De luchthaven van Charleroi beschikt over taxfree shops, verschillende bars- en restaurants en een eigen boekhandel. De luchthaven heeft eveneens een geldautomaat, bagagedepots en een eigen apotheek. Sinds kort is er ook draadloos internet beschikbaar in het gehele luchthavengebouw (tegen betaling). De luchthaven van Charleroi is bereikbaar via de autosnelwegen E42 en A54. Via het openbaar vervoer is de luchthaven te bereiken via het Station Charleroi-Zuid vanwaar een TEC-shuttle naar de luchthaven rijdt. Daarnaast is er een pendelbus tussen Brussel-Zuid en de luchthaven.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Charleroi. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Charleroi en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Charleroi?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Charleroi of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Charleroi . Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten voor een rit van Taxi Antwerpen Charleroi.

Transfer van Antwerpen naar Charleroi regelen

Bestel tijdig u Taxi Antwerpen Charleroi via onze dienst luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een Taxi Antwerpen – Charleroi via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op weg naar de luchthaven, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Charleroi te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door A-Taxi. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Bestel Online

  Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

  Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar OostendeBel: 0474 390 766. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

  Over de luchthaven

  Vliegveld Brussel Zuid Charleroi is een luchthaven waar veel low cost vliegmaatschappijen vliegen. Het vliegveld is met de auto, trein of de bus te bereiken. Ook vanuit Nederland en Noord-Frankrijk is de luchthaven bijzonder makkelijk te bereiken dankzij het uitstekende wegennet.

  Vliegveld Charleroi heeft slechts een landingsbaan, 07/25 van 2550 meter lang. Er zijn plannen om de baan met 650 meter te verlengen want, langere landingsbaan betekent grotere vliegtuigen. De landingsbaan heeft wel een ILS categorie 3, dit betekent dat vliegtuigen ook met weinig zicht kunnen landen op de instrumenten. Verder is het vliegveld een luchthaven die ’s nachts gesloten is. Althans, de vliegtuigen mogen dan niet meer landen, op uitzondering van de vliegtuigen die er gestationeerd zijn.

  Er zijn verschillende tax free shops, bars, restaurants en er is zelfs een boekhandel. Mocht je onverhoopt een aantal uur op de luchthaven rond moeten brengen, dan is er redelijk wat te doen. Er werken meer dan 3500 mensen op vliegveld Charleroi. Je kunt er trouwens ook prima parkeren op het vliegveld van Charleroi. De eerste 10 minuten is altijd gratis.

  Test Popup

  Zou je ons aanbevelen?

  Schrijf hier een Google review