Taxi Antwerpen Dusseldorf

Taxi Antwerpen Dusseldorf transfers van en naar de Luchthaven

Düsseldorf Airport, is de op twee na grootste luchthaven van Duitsland. Het is een hub voor Lufthansa. Het ligt 8 km ten noorden van de stad Düsseldorf zelf, in Noordrijn-Westfalen. Het bedient 180 bestemmingen met 75 luchtvaartmaatschappijen. Het vliegveld ligt nog geen tien kilometer ten noorden van het centrum van Düsseldorf. Vanwege de redelijk gunstige ligging ten aanzien van redelijk wat Belgische plaatsen is dit vliegveld ook erg populair onder Vlaamse toeristen en zakenreizigers. Vanaf Düsseldorf Airport kun je naar een groot aantal bestemmingen in en buiten Europa vliegen. De IATA-code voor het vliegveld is DUS.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Dusseldorf. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Zaventem en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij van Taxi Antwerpen Dusseldorf regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Dusseldorf?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Dusseldorf of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Dusseldorf . Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten van Taxi Antwerpen Dusseldorf gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Düsseldorf Airport vervoerd worden? Dan zit je hier goed bijTaxi Antwerpen Dusseldorf gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Düsseldorf Airport vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij Taxi Antwerpen Dusseldorf.

Transfer van Antwerpen naar Dusseldorf regelen

Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een Taxi Antwerpen – Dusseldorf via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op weg naar de luchthaven, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Dusseldorf te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer Taxibedrijf Antwerpen reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door Taxibedrijf Antwerpen. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Bestel Online

  Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

  Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar OostendeBel: 0474 390 766. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

  Over de luchthaven

  Düsseldorf Airport is een moderne luchthaven met twee start-/landingsbanen en drie aaneengesloten terminals. Jaarlijks vliegen om en nabij de twintig miljoen passagiers via Düsseldorf Airport. Om een indicatie te geven: Schiphol Airport, de grootste luchthaven van Nederland, telt jaarlijks ongeveer vijftig miljoen passagiers. In het metropoolgebied Rijn-Ruhr is Düsseldorf Airport de grootste luchthaven. In Duitsland staat het vliegveld op de derde plaats na Frankfurt en München. Düsseldorf Airport is een belangrijke hub voor de twee grootste luchtvaartmaatschappijen Lufthansa en Air Berlin.

  Test Popup

  Zou je ons aanbevelen?

  Schrijf hier een Google review