DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Antwerpen Liege (Luik) - Bel 03/283 83 93 |Taxi Antwerpen

Taxi Antwerpen Liege (Luik)

Taxi Antwerpen Liege (Luik) gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Luik vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij A-Taxi.

Liege Airport, ook wel Luchthaven Luik-Bierset, is een luchthaven 10 km ten westen van de Belgische stad Luik. De luchthaven ligt op het grondgebied van Bierset, een deelgemeente van Grâce-Hollogne. In België is het de grootste goederenluchthaven en de op twee na grootste passagiersluchthaven na Brussels Airport en Brussels South Charleroi Airport.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Liege (Luik). Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Luik en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Luik

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Liege of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Luik. Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten.

Transfer van Antwerpen naar Liege regelen

Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een Taxi Antwerpen Liege via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op weg naar de luchthaven, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Liege te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door Taxi Antwerpen Liege. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Reserveer luchthavenvervoer liege

Contacteer ons gerust voor luchthavenvervoer van Antwerpen naar Liege Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.    captcha oplossen

    Liège Airport, ook bekend onder de naam Luchthaven Luik-Bierset ligt in het Franstalige deel van België, ongeveer 10 km ten westen van Luik. De afstand tot Utrecht Centraal Station is ruim 200 km en met het openbaar vervoer kost u dat ongeveer vier uur. Het dichtstbijzijnde station bij de luchthaven is dat van Liège-Guillemins, vanwaar u een taxi kunt nemen. Liège Airport ligt op het grondgebied van de deelgemeente Bierset en is wat goederentransport betreft de grootste luchthaven van België. Qua aantallen passagiers is het de derde na de luchthavens van Brussel en Brussel-Zuid. In 2011 kozen ruim 300.000 reizigers voor Liège Airport, maar de jaarcapaciteit is, sinds het in 2005 voltooien van de nieuwe terminal, 1,5 miljoen. De luchthaven heeft als slogan ‘the wings of success’. Het bedrijf zegt letterlijk dicht bij zijn klanten te zijn en te streven naar eenvoud en kwaliteit voor de laagste prijs voor zowel de toerist als de zakelijke reiziger. U moet zich op dit redelijk kleinschalige passagiersvliegveld uiterlijk één uur voor vertrek bij de check-in balie melden.

    Bewaren