Taxi Antwerpen Liege (Luik)

Taxi Antwerpen Liege (Luik) – Vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens

Taxibedrijf Antwerpen staat garant voor comfortabel en betaalbaar vervoer naar alle binnen en buitenlandse luchthavens vanuit Liege (Luik) . Wij rijden onder andere naar: Antwerpen, Liege (Luik) , Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam

Bestel een taxi naar de luchthaven vanuit Liege (Luik) 

24 op 24, 7 dagen op 7 kan u beroep doen op luchthavenvervoer Liege (Luik), wij vervoeren particulieren reizigers of zakenmensen naar de luchthaven vanuit Liege (Luik) . Bekijk onze tarieven online. Zo staat U nooit voor verrassingen! Onze prijzen zijn volledig transparant want bij ons staat betaalbaarheid en service hoog in het vaandel.

Luchthavenvervoer zonder zorgen

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en zeer ervaren in luchthavenvervoer. Ons uitgebreid wagenpark is voorzien van verschillende soorten wagens, voor groepen hebben zelfs een taxibus ter beschikking. Een rit met de luchthaven taxi van of naar Liege (Luik) geeft u de gelegenheid om rustig te praten met uw medepassagier, of u kan uw klanten bellen vanuit onze luxe taxi.

Reserveer luchthavenvervoer Liege (Luik) 

Contacteer ons gerust voor een luchthaven taxi naar Antwerpen, Liege (Luik) , Charleroi, Schiphol, Eindhoven, Rotterdam… vanuit Brascchaat. Bel: 0474 390 766. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

Liège Airport, ook bekend onder de naam Luchthaven Luik-Bierset ligt in het Franstalige deel van België, ongeveer 10 km ten westen van Luik. De afstand tot Utrecht Centraal Station is ruim 200 km en met het openbaar vervoer kost u dat ongeveer vier uur. Het dichtstbijzijnde station bij de luchthaven is dat van Liège-Guillemins, vanwaar u een taxi kunt nemen. Liège Airport ligt op het grondgebied van de deelgemeente Bierset en is wat goederentransport betreft de grootste luchthaven van België. Qua aantallen passagiers is het de derde na de luchthavens van Brussel en Brussel-Zuid. In 2011 kozen ruim 300.000 reizigers voor Liège Airport, maar de jaarcapaciteit is, sinds het in 2005 voltooien van de nieuwe terminal, 1,5 miljoen. De luchthaven heeft als slogan ‘the wings of success’. Het bedrijf zegt letterlijk dicht bij zijn klanten te zijn en te streven naar eenvoud en kwaliteit voor de laagste prijs voor zowel de toerist als de zakelijke reiziger. U moet zich op dit redelijk kleinschalige passagiersvliegveld uiterlijk één uur voor vertrek bij de check-in balie melden.

Bestel Online

    Test Popup

    Zou je ons aanbevelen?

    Schrijf hier een Google review