Taxi Antwerpen Oostende

Taxi Antwerpen Oostende transfers van en naar de Luchthaven

De Internationale Luchthaven Oostende-Brugge is één van de kleinste luchthavens in België, gelegen op het grondgebied van de stad Oostende en op circa 25 km van het centrum van Brugge. De luchthaven wordt geëxploiteerd door het Vlaams Gewest. TUI fly is de grootste operator op de luchthaven.

Het verkeer bestaat in hoofdzaak uit goederentransport, met vaste verbindingen naar Egypte, Libië, Centraal-Afrika, Midden-Oosten, Zuid-Afrika en nog verschillende andere bestemmingen.

Het reizigersverkeer bestaat voor meer dan de helft uit chartervluchten georganiseerd door touroperators. Meer en meer toeristen verkiezen deze luchthaven wegens de vlotte afhandeling. Verder wordt deze luchthaven ook veel gebruikt door kleine zakenvliegtuigen.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Oostende. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Oostende en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen Oostende?

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en zeer ervaren in luchthavenvervoer. Ons uitgebreid wagenpark is voorzien van verschillende soorten wagens, voor groepen hebben zelfs een taxibus ter beschikking. Een rit met de luchthaven taxi van of naar Liege (Luik) geeft u de gelegenheid om rustig te praten met uw medepassagier, of u kan uw klanten bellen vanuit onze luxe taxi.

Transfer van Antwerpen naar Oostende regelen

Bestel tijdig u Taxi Antwerpen Oostende en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een taxi Antwerpen – Oostende via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan richting de kust, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Zaventem te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door A-Taxi. Wij van Taxi Antwerpen Oostende garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Bestel Online

  Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

  Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar OostendeBel: 0474 390 766. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

  Hoewel een belangrijk deel van de activiteiten is gericht op vrachtvervoer, heet de Internationale Luchthaven Oostende-Brugge ook haar passagiers van harte welkom.

  De Oostendse luchthaven is de ideale luchthaven voor familie- en overwintervakanties! Zowat elke belangrijke vakantieregio aan de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden steekt in het aanbod.

  Tijdens het winterseizoen 2016-2017 (vanaf 31 oktober) vliegt men van op Oostende-Brugge met TUI fly naar 6 zonnige bestemmingen.
  Overwinter in Alicante, Malaga, Tenerife, Las Palmas en Barcelona in Spanje of vlieg naar Antalya in Turkije.

  Tijdens het zomerseizoen 2017 worden maar liefst 21 zonnige bestemmingen aangevlogen:

  Alicante, Barcelona, Las Palmas, Malaga, Tenerife, Palma de Mallorca, Almeria, Nice, Bodrum, Antalya, Izmir, Burgas, Chania, Heraklion, Ibiza, Kos, Rhodos, Varnas, Faro, Eskisehir en Enfidha

  Test Popup

  Zou je ons aanbevelen?

  Schrijf hier een Google review