DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Antwerpen – Schiphol Amsterdam - Bel 03/283 83 93

Taxi Antwerpen – Schiphol Amsterdam

Taxi Antwerpen Schiphol Amsterdam gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar de luchthaven van Schiphol vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij A-Taxi.

Koninklijke Luchthaven Schiphol of Amsterdam Airport Schiphol is de grootste Nederlandse luchthaven en een van de belangrijke luchthavens in Europa. Schiphol was in 2016 met ruim 63,5 miljoen passagiers de op twee na drukste luchthaven van Europa, na Heathrow (Londen) en Charles de Gaulle (Parijs). De luchthaven Schiphol huisvest ruim 200 winkels en horecagelegenheden. Schiphol Plaza is het landzijdige winkelcentrum van de luchthaven Schiphol. Er zijn winkels voor onder andere bloemen en planten, delicatessen, chocolade en snoepgoed, dagelijkse boodschappen, media en elektronica, mode, parfums en cosmetica, boeken en tijdschriften. De winkels zijn zeven dagen per week geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Om te eten en drinken kan men terecht bij diverse restaurants, bars en cafés

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Amsterdam. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Amsterdam en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen Schiphol Amsterdam?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Schiphol of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Zaventem. Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten van Taxi Antwerpen Schiphol .

Transfer van Antwerpen naar Schiphol regelen

Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een taxi Antwerpen – Schiphol via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op de Antwerpse ring op weg naar Nederland, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Amsterdam te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door A-Taxi. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Bestel Online  captcha oplossen

  Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

  Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar Amsterdam. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

  Schiphol

  Amsterdam Airport Schiphol ligt in de gemeente Haarlemmermeer, ten zuidwesten van de hoofdstad van Nederland. Rondom het vliegveld liggen de plaatsen Amstelveen, Aalsmeer en Hoofddorp (gemeente Haarlemmermeer). U kunt het vliegveld bereiken via afrit 2 ‘Schiphol’ van de snelweg A4/E19. Amsterdam.

  Kom meer te weten via de officiële website van Amsterdam Airport Schiphol en bereid uw reis voor:

  Bewaren