Taxi Antwerpen – Schiphol Amsterdam transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Schiphol transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Schiphol gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Schiphol Airport vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij Taxi Antwerpen.

Taxi Antwerpen – Schiphol – Luchthaventaxi

Schiphol  Airport, voorheen Schiphol en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan, die afhankelijk van de windrichting in noordoostelijke en zuidwestelijke richting kan worden gebruikt. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruikgemaakt van vliegtuigtrappen. Afhankelijk van de afstand tussen vliegtuig en terminal lopen de passagiers naar het vliegtuig of worden ze met een bus gebracht. Schiphol Th Airport beschikt over uitstekende restaurantfaciliteiten voor reizigers en voor bezoekers aan de luchthaven.In de vertrekhal biedt het luxe zelfbedieningsrestaurant De Basseri een zeer gevarieerd assortiment aan passagiers die de veiligheidscontrole zijn gepasseerd. Het gezellige grand café/restaurant Horizon, dat voor alle bezoekers van het luchthavengebouw toegankelijk is, bevindt zich op de eerste etage van de centrale hal in het luchthavengebouw.

Schiphol Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Schiphol. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op Schiphol Airport en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Schiphol Airport?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Schiphol of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Schiphol . Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten.

Bestel Online

  Transfer van Antwerpen naar Schiphol Amsterdam regelen

  Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een Taxi Antwerpen – Schiphol via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op naar Nederland, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Schiphol te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer Taxi Antwerpen reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door Taxi Antwerpen. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

  Reserveer luchthavenvervoer

  Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar SchipholBel: 0474 390 766. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.

  Schiphol Airport

  Passagiers die beschikken over een toegangskaart kunnen in de vertrekhal gebruik maken van de Schiphol Airport Lounge waar diverse dranken, versnaperingen, binnen- en buitenlandse kranten en tijdschriften worden aangeboden. De Lounge is te bereiken via een korte trap in de vertrekhal. In deze exclusieve voorziening kunnen reizigers voordat zij aan boord gaan in alle rust iets drinken, eten of gebruik maken van de faciliteiten zoals een draadloze internetverbinding. Indien uw laptop niet beschikt over een ingebouwde WiFi-antenne, kunt u de in de Lounge aanwezige antenne gebruiken om verbinding te maken met de op de luchthaven geboden draadloze internetservice. Bezoekers van de lounge wordt bovendien een prachtig uitzicht op de start- en landingsbaan en het platform geboden.

  In de winkels op Schiphol  Airport vindt u alles op het gebied van reisartikelen, boeken, cosmetica, parfums en cadeauartikelen tegen aantrekkelijke tarieven.

  Schiphol Airport Shop
  AKO Shop
  GWK Travelex

  De openingstijden van de Schiphol  Airport Shop, het GWK travelex kantoor en de AKO Shop zijn afgestemd op de vertrek- en aankomsttijden van de vluchten

  Test Popup

  Zou je ons aanbevelen?

  Schrijf hier een Google review