DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Sportpaleis Antwerpen - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Taxi Sportpaleis Antwerpen

Taxi Sportpaleis Antwerpen

Taxi Sportpaleis Antwerpen gezocht, Wil je in stijl en goedkoop vervoerd worden naar het Sportpaleis Antwerpen? Dan zit je hier goed bij A-Taxi! Ga je naar een evenement, concerten, sportbijeenkomst, feest of beurs in het Sportpaleis Antwerpen, laat dan je wagen staan en boek een taxi bij A-Taxi. Wij beschikken over luxe wagens voorzien van alle comfort, voor groepen hebben we een minibusje ter beschikking.Taxi Groot Antwerpen

Avondje uit met de vrienden? Taxibedrijf Antwerpen brengt u veilig en voordelig weer naar huis. Vertrek zonder zorgen op reis en laat u naar de luchthaven rijden door onze professionele chauffeurs.

Vervoer van en naar het sportpaleis

A-Taxibedrijf Antwerpen beschikt over een uitgebreid en goed onderhouden wagenpark. Wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 mensen naar het spotpaleis voor een concert, evenement, … Nadien brengen wij jullie veilig terug naar huis.

Wie een taxi neemt, zal voor de deur van het sportpaleis afgezet worden door onze chauffeurs. Na het concert of evenement moet u zich naar de taxihaven in de Van der Delfstraat, het straatje tegenover de ingang van het Sportpaleis begeven en daar zal onze chauffeur u terug oppikken.

Bestel goedkoop vervoer naar het sportpaleis

Voordelig met onze taxi of busje naar uw locatie? Informeer dan naar onze interessante tarieven. U kunt online een taxi sportpaleis bestellen via ons handig invulformulier, via Email: info@a-taxi.be of nog sneller bel ons op nummer 03/ 283 83 93.

Bestel Online    captcha oplossen


    Taxi Sportpaleis

    Taxivervoer is een particulier vervoersysteem dat op afroep reizigers vervoert per taxi van en naar elke locatie. Comfortabel en goedkoop naar het sportpaleis dat kan met A Taxi! Ons team is gespecialiseerd in individueel vervoer. Onze taxi staat op het afgesproken uur bij u thuis of op kantoor en brengt u meteen naar het sportpaleis van Antwerpen. Bij u terugreis staat de taxi voor u klaar aan het sportpaleis om u veilig naar huis te brengen. Het voordeel van individueel vervoer is dat je niet moet wachten op andere passagiers en zeer snel en comfortabel kan reizen naar uw thuis of naar het Antwerpse sportpaleis. Wij verzorgen individueel vervoer speciaal voor groepen, wij kunnen bijvoorbeeld uw zakenrelaties, vrienden, club… afhalen of vervoeren naar het sportpaleis antwerpen. Groepsvervoer in Antwerpen of naar het sportpaleis is een van de troeven van ons taxi team. Waarom per taxi naar sportpaleis? Veel mensen reizen niet graag met het openbaar vervoer, andere mensen hebben zelf geen vervoer en het is ook niet eenvoudig om te parkeren aan het sportpaleis, geraak daar je wagens maar eens kwijt, het is er druk, soms lange wachttijden om er weg te geraken en de parking kost dan nog eens geld ook. Je kan gelukkig nog zonder stress met taxi naar jou concert en evenement.