DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Antwerpen - Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar de luchthaven van Zaventem vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij A-Taxi.

Taxi Antwerpen – Zaventem- Luchthaventaxi

Brussels Airport Zaventem is de nationale luchthaven van België. Met in 2015 zo’n 239.000 vliegbewegingen en ruim 23,4 miljoen passagiers, is Brussels Airport op een oppervlakte van circa 1245 hectare de grootste luchthaven van België. Wie vanuit Zaventem vertrekt zal merken dat het er dag in dag zeer druk is. Duizenden mensen nemen elke dag in Zaventem het vliegtuig naar hun vakantiebestemming of hun zakenreis. Het reizen naar de luchthaven is meestal chaotisch. Wij ontspannen op reis wil vertrekken doet er goed aan om een Taxi Antwerpen – Zaventem te reserveren. Met een luchthaven taxi reis je van en naar het vliegveld zonder problemen. Moeiteloos manoeuvreert onze taxichauffeur door het drukke verkeer op de ring en en brengt jou naar vlekkeloos tot aan de ingang van de luchthaven.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Zaventem. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op de luchthaven van Zaventem en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Zaventem?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Zaventem of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Zaventem. Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten.

Transfer van Antwerpen naar Zaventem regelen

Bestel tijdig u luchthaventaxi en wij zullen op het gepaste uur aan je woning of kantoor klaarstaan. Reserveer een taxi Antwerpen – Zaventem via ons contactformulier hier de website en geef het aantal personen én het aantal koffers op. Onze vriendelijke en ervaren taxichauffeurs rijden naar alle nationale en internationale luchthavens. Zonder stress op vakantie of zaken reis vertrekken is de boodschap, ga zelf niet slepen met je bagage, ga niet in de file staan op de Brusselse ring, ga niet gaan uitzoeken welke trein je nu moet nemen om in Zaventem te geraken. Bel ons en je weet vooraf waar je aan toe bent. Eerlijke prijzen en betrouwbare chauffeurs. Met transfer A-Taxi reis je in luxe en comfortabel van zowel het vliegveld naar je hotel als naar het vliegveld toe. Vertrouw op onze kennis en ervaring en laat u vervoeren door A-Taxi. Wij garanderen dat er dan vervoer voor jou klaar staat.

Reserveer luchthavenvervoer Antwerpen

Contacteer ons gerust voor een goedkoop luchthavenvervoer van Antwerpen naar Zaventem. Bel: 03/283 83 93. Uiteraard kunt u ook uw vraag stellen per email: info@taxibedrijfantwerpen.be of via het formulier op onze contact pagina. Wij zijn telefonisch 24/7 bereikbaar en streven ernaar email op werkdagen binnen 2 uur beantwoorden.  captcha oplossen

   

  Brussels Airport

  De afgelopen jaren ontwikkelde Brussels Airport zich tot een intermodaal platform waarvan de passagiers, luchtvaartmaatschappijen, commerciële partners en werknemers van de luchthaven, en de interactie tussen al deze spelers de pijlers vormen.

  Als krachtige economische draaischijf in het hart van Europa legt Brussels Airport meer dan ooit het accent op de klanten, service en bereikbaarheid. De luchtvaartsector wordt door de Nationale Bank van België beschouwd als een essentiële sector die een sleutelrol speelt in de Belgische economie.

  Brussels Airport is de op een na belangrijkste pool voor economische groei in het land, met een bijdrage van 1,8% aan het BBP en een toegevoegde waarde van € 3,2 miljard voor België. Brussels Airport is goed voor 60.000 rechtstreekse en onrechtstreekse banen, zowel dankzij de commerciële vluchten als dankzij de cargoactiviteiten. De strategie van Brussels Airport: de klant centraal stellen. Of het nu gaat om een passagier, onderneming, leverancier of partner: Brussels Airport wil altijd een optimale dienstkwaliteit leveren.