Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem gezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Zaventem Airport vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij Taxi Antwerpen.

Taxi Antwerpen – Zaventem– Luchthaventaxi

Luchthaven ZaventemLuchthaven Brussel-Nationaal of Brussel-Nationale Luchthaven, in het Frans Aéroport de Bruxelles-National) is een internationale luchthaven en fungeert als de nationale luchthaven van België.

Brussels Airport beschikt over verschillende andere voorzieningen zoals vergaderruimtes, gebeds- en meditatieruimtes, een eigen mortuarium, een apotheek, een kapper, een wisselkantoor en verschillende bagagekluizen en geldautomaten.

De vestigingen van Starbucks op Brussels Airport waren de eerste in België: eerst het filiaal in de vertrekhal, daarna het filiaal op pier A en als laatste dat op pier B.

In de voormalige vertrekhal van de luchthaven werd in 2020 evenementenhal Skyhall ingericht, dat plaats biedt aan zo’n 3.000 bezoekers.

In het gehele luchthavengebouw is er volledig gratis draadloze internettoegang.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Zaventem. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op Zaventem Airport en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Zaventem Airport?

Een taxi van antwerpen naar Zaventem luchthaven kost €85.00 enkel. Voor meer informatie over prijzen van of naar de luchthaven kunt u 24/7 bellen of per email contacteren.

Bestel Online

    Test Popup

    Zou je ons aanbevelen?

    Schrijf hier een Google review