Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventem transfers van en naar de Luchthaven

Taxi Antwerpen – Zaventemgezocht? Wil je voordelig vanuit Antwerpen naar Zaventem The Hague Airport vervoerd worden? Dan zit je hier goed bij Taxi Antwerpen.

Taxi Antwerpen – Zaventem– Luchthaventaxi

ZaventemThe Hague Airport, voorheen ZaventemAirport en bij de aanleg in 1956 Vliegveld Zestienhoven genoemd, is sinds eind 2006 na Eindhoven Airport het tweede regionale vliegveld van Nederland, gemeten naar het aantal reizigers. De luchthaven heeft één start- en landingsbaan, die afhankelijk van de windrichting in noordoostelijke en zuidwestelijke richting kan worden gebruikt. Er zijn geen aviobruggen, er wordt gebruikgemaakt van vliegtuigtrappen. Afhankelijk van de afstand tussen vliegtuig en terminal lopen de passagiers naar het vliegtuig of worden ze met een bus gebracht. Zaventem The Hague Airport beschikt over uitstekende restaurantfaciliteiten voor reizigers en voor bezoekers aan de luchthaven.In de vertrekhal biedt het luxe zelfbedieningsrestaurant De Basseri een zeer gevarieerd assortiment aan passagiers die de veiligheidscontrole zijn gepasseerd. Het gezellige grand café/restaurant Horizon, dat voor alle bezoekers van het luchthavengebouw toegankelijk is, bevindt zich op de eerste etage van de centrale hal in het luchthavengebouw.

Luchthaven taxi aan scherpe prijzen

Wij komen u thuis of op kantoor ophalen in Antwerpen en onze taxi brengt u aan de scherpe prijs naar het vliegveld van Zaventem. Uiteraard kunnen we u terug ophalen bij aankomst op The Hague Airport en brengen we u terug naar Antwerpen. Als je op voorhand reserveert of afspreekt met onze centrale weet je zeker dat de taxi bij aankomst voor jou klaar staat. Zo kun je ook zorgeloos terug naar huis terug keren. Via onze website kan je op voorhand het geschikt vervoer reserveren. Geef aan met hoeveel personen je reist, zo is duidelijk welk taxivervoer er klaar moet staan. Het maakt niet uit of je met 1 of meerdere personen reist: wij regelen altijd gepast vervoer. Voor groepen hebben we ook mini busjes ter beschikking.

Wat kost een Taxi Antwerpen – Zaventem The Hague Airport?

Via deze link kan je eenvoudig het tarief berekenen van een rit van Antwerpen naar de luchthaven van Schiphol of omgekeerd. De module werkt zeer eenvoudig, vul uw vertrek punt in. Dit kan een postcode, straatnaam of plaatsnaam zijn. en vul je bestemming in, bijvoorbeeld Zaventem. Onmiddellijk krijg je een overzicht van de kosten.

Bestel Online

    Test Popup

    Zou je ons aanbevelen?

    Schrijf hier een Google review