Taxi Kapellen

Taxi Kapellen gezocht? Dan kunnen wij van Taxibedrijf Antwerpen Kapellen u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Kapellen en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Kapellen rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Kapellen 0474 390 766

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij Taxibedrijf Antwerpen Kapellen aan het perfecte adres.

Taxibedrijf Antwerpen Kapellen wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Kapellen kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

    Contacteer Taxi Kapellen voor comfortable rit.

    Taxi Kapellen nodig? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 0474 390 766 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

    Test Popup

    Zou je ons aanbevelen?

    Schrijf hier een Google review