DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Kapellen - Taxi Antwerpen

Taxi Kapellen


Taxi Kapellen

Bestel Online

Taxi Kapellen gezocht? Dan kunnen wij van A-Taxi Kapellen u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Kapellen en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Kapellen rijden wij niet alleen in deze regio, wij hebben vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Kapellen 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Kapellen kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Kapellen voor comfortable rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

Kapellen (België)

Kapellen is een gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente telt eind 2014 34.000 inwoners. Kapellen is een groene gemeente (30% van de gemeente bestaat uit bosgebied), op gemiddeld 10 km van het centrum van de stad Antwerpen. Kapellen had in de loop van de geschiedenis voortdurend een dubbel gezicht. In verschillende opzichten ligt de gemeente op een breuklijn, in de eerste plaats op geografisch vlak. Het noord- en oostelijk gelegen gedeelte van de gemeente is hoger gelegen en heeft een zanderigere bodem dan het westelijke gebied tegen Merksem dat een meer lemige grond bevat. Lange tijd bestond Kapellen dan ook uit hei en bos aan de ene kant en landbouwgronden aan de andere kant.    captcha oplossen