DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Kontich - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Taxi Kontich

Taxi Kontich

Taxi Kontich gezocht? Dan kunnen wij van A-Taxi Kontich u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Kontich en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Kontich rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Kontich 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Schilde kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Kontich voor comfortable rit.

Wil je een Taxi, taxibus of luchthavenvervoer bestelen vanuit of naar Kontich? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

Bestel Online
    captcha oplossen