Taxi Schilde

Taxi Schilde gezocht? Dan kunnen wij van Taxibedrijf Antwerpen Schilde u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Schilde en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes-Benz personenauto’s en achtpersoonsbusjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Schilde rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxibedrijf Schilde 0474 390 766

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij Taxibedrijf Antwerpen Schilde aan het perfecte adres.

Taxibedrijf Antwerpen Schilde wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Schilde kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

  Luchthavenvervoer Schilde

  Luchthavenvervoer wordt verzorgt tegen zeer scherpe vaste tarieven v.a. € 78.00 per taxi en taxibus. Bekijk onze speciale tarieven voor een taxi van Schilde naar Zaventem of andere luchthavens. Ook voor taxiritten over een langere afstand bestaat er de mogelijkheid om vooraf een prijsafspraak te maken. Zo komt u niet voor een verrassing te staan.

  Voor al onze klanten bestaat de mogelijkheid om naast contante betaling, de taxirit te voldoen met uw pinpas of creditcard (zonder extra kosten). Uiteraard kan de zakelijke klant ook betalen per factuur.

  Contacteer Taxi Schilde voor comfortable rit.

  Taxi Schilde nodig? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 0474 390 766 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

  taxi schilde
  Taxi Schilde

  Schilde is een plaats en gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt ruim 19.500 inwoners waarvan ruim 13.100 inwoners wonen in de deelgemeente Schilde en ruim 6400 in deelgemeente ‘s-Gravenwezel. Schilde behoort tot het kieskanton Zandhoven en is de hoofdplaats van het gerechtelijk kanton Schilde.

  Test Popup

  Zou je ons aanbevelen?

  Schrijf hier een Google review