DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Schilde - Taxi Antwerpen | Bel 03/283 83 93

Taxi Schilde

Taxi Schilde

Taxi Schilde gezocht? U zoekt een Taxi in Schilde? Dan kunnen wij van A-Taxi Schilde u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Schilde en beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen. Als Taxi uit Schilde rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Schilde 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Schilde kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Schilde voor comfortable rit.

Taxi, taxibus of luchthavenvervoer. Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

Bestel Online    captcha oplossen