DutchEnglishFrenchGermanPolish
Taxi Wommelgem - Taxi Antwerpen

Taxi Wommelgem

Taxi Wommelgem

U zoekt een Taxi in Wommelgem? Dan kunnen wij van A-Taxi Wommelgem u uitstekend van dienst zijn!

Wij zijn zeer gekend als Taxibedrijf in Wommelgemen beschikken over een goed onderhouden wagenpark, wij maken gebruik van luxe Mercedes Benz personenauto’s en acht persoons busjes met extra bagageruimte voor groepen of luchthavenvervoer. Wij vervoeren dagelijks 24/24 particulieren en zakenmensen.

Als Taxi uit Wommelgem rijden wij niet alleen in deze regio, wij vervoeren klanten ook naar andere andere delen van België, naar Nederland, Luxemburg, Frankrijk en zelfs naar Duitsland.

Taxi Wommelgem 03-283 83 93

Wanneer u er zeker van wilt zijn dat u snel, betrouwbaar en goedkoop zal vervoerd worden, in alle comfort, dan bent u bij A-Taxi aan het perfecte adres .

A-Taxi wordt in de regio gewaardeerd door zijn service, stiptheid en correcte werkwijze. Dit dankzij ons sterk team van interne medewerkers en vakkundig opgeleide chauffeurs. Naast taxiservice behoord luchthavenvervoer, pakketvervoer en ceremonie vervoer tot onze diensten. Hierbij wordt er zorgvuldige aandacht besteed aan actuele stratenkennis en service voor de klant. Voor het boeken van een taxirit in, naar en van Wommelgem kan u bellen, mailen of ons bestelformulier invullen.

Contacteer Taxi Wommelgem voor comfortable rit.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave, ga naar ons contactformulier of bestel meteen online. Nog sneller kan uiteraard ook, bel ons : 03-283 83 93 of stuur ons een Email: info@taxibedrijfantwerpen.be

Bestel Online  captcha oplossen

  Wommelgem

  Wommelgem is een plaats en gemeente in de provincie Antwerpen. De gemeente ligt in het Schijnbekken en telt iets meer dan 12.000 inwoners. Binnen de gemeentegrenzen liggen geen andere kernen. De naam Wommelgem kan via de dialektische vorm Oemmelegoem terug gevoerd worden tot de benaming Wimilincheim(o). Deze benaming wijst erop dat Wommelgem ontstaan is uit een Frankische nederzetting die rondom de 6e en de 7e eeuw ontstaan is. De naam Wommelgem kan in twee delen worden opgesplitst: Wommel + gem.

  Zeker zien in Wommelgem

  • Grafsteen Jean-Joseph de Witte, opgehangen aan de kerkmuur.
  • Ternessenhof, kasteel dat toebehoorde aan de familie de Witte

  Restaurants in Wommelgem

  • De Keer
  • Sapore Vero
  • De Pluymhoeve
  • Bali
  • De Wittekop
  • Sapore Vero